پژوهش

  • خانه 
  • کرسی آزاد اندیشی با عنوان فرزند آوری و افزایش جمعیت ولایت‌مداری سردار سلیمانی 
  • تماس  
  • ورود 

کرسی آزاد اندیشی با عنوان راهکارهای برون رفت از بحران جمعیت بایدها و نبایدها

17 تیر 1402 توسط رضيه رييسي
کرسی آزاد اندیشی با عنوان راهکارهای برون رفت از بحران جمعیت بایدها و نبایدها

کرسی آزاد اندیشی با عنوان « راهکارهای برون رفت از بحران جمعیت ،بایدها و نبایدها»در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) یزد برگزار شد.

 معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب(سلام الله علیها) از برگزاری کرسی آزاد اندیشی با عنوان « راهکارهای برون رفت از بحران جمعیت ،بایدها و نبایدها » به صورت حضوری خبر داد.

      خانم رئیسی ضمن بیان این خبر افزود:با توجه به ضرورت افزایش جمعیت و حل بحران فعلی و آشنایی بیشتر طلاب با عوامل و راهکارهای تحقق این امر و توصیه و تاکید مقام معظم رهبری (حفظه الله)بر فرزندآوری، این نشست با حضور دو نفر از کارشناسان حوزه جمعیت آقایان رشیدی نژاد و مظفری برگزار شد.

      آقای رشیدی ابتدا به بیان تفاوت بعضی مفاهیم اخلاقی و تربیتی در جامعه غرب و جامعه ایرانی پرداخت وگفت :در جامعه غرب انسان موجودی است که سود محور است و باید به لذت هایش برسد و زندگی انسان در غرب محدود به دنیا می شود اما در جامعه ایرانی اسلامی زندگی انسان محدود نیست و انتها ندارد و مفهوم سود و منفعت در جامعه اسلامی بیشتر در جهت سرمایه های معنوی است مانند فرزندآوری که چنانچه برای خانواده سودآور بودن فرزند ثابت شود بسیاری از مشکلات ناشی از کاهش جمعیت حل خواهد شد.

     آقای مظفری هم در تبیین بحث جمعیت به تفاوت فرهنگ ها اشاره کرد و گفت بایستی شاخصه های فرهنگ در جامعه مشخص شده و بر اساس آن برنامه‌ریزی شود و برای برون رفت از بحران جمعیت راهکار اتخاذ گردد .

    دکترای  جامعه شناسی و پژوهشگر علوم اجتماعی ، در ادامه به ارائه راهکار برای برون رفت از بحران جمعیت پرداخت و افزود: از جمله راهکارها بها دادن به خانه داری زنان است زیرا مفهوم فعلی خانه داری چندان جلوه و جایگاهی ندارد. همچنین موسسات و نهادهای مختلف به لحاظ وضعیت مسکن تجدید نظر نموده و خانه های وسیع و چند خواب که گنجایش فرزند زیاد داشته باشد را طراحی کرده و زمینه ساخت و ساز این مسکن ها را در اختیار خانواده‌ها قرار دهند.

     کارشناسی ارشد شیعه شناسی به اولویت تغییر نگرش در خانواده ها اشاره کرد و افزود: یکی از راهکارها تغییر نگرش و رویه اعتقادی در خانواده‌هاست .تا نگرش خانواده عوض نشود سایر فعالیت ها تأثیر چندانی ندارد. نگرش اسلامی برگرفته از معارف قرآنی که انسانها را به تقویت عده و عده تشویق می‌نماید بسیار موثر است و نیز بحث الگوی مناسب در جامعه برای افزایش فرزندآوری بسیار راهگشا خواهد بود.

    آقای کمال رشیدی نژاد در ادامه به بیان آثار گزینه های مختلف فرهنگی اقتصادی و اخلاقی در افزایش فرزندآوری به صورت تفکیکی پرداخت و گفت: تاثیر مولفه های مثل دینداری وضعیت اقتصادی وضعیت فرهنگی و سرمایه های اجتماعی در افزایش فرزندآوری بیان می‌شوند که تأثیر دینداری به صورت مستقیم چندان بالا نیست اما آنچه به صورت غیرمستقیم سبب تقویت دینداری و سپس افزایش فرزند میشود همان گزینه حفظ سرمایه‌های اجتماعی است که شامل افزایش شادی، حفظ و تحکیم خانواده، حمایت اجتماعی (همسایگان و اقوام و….) می شود

       آقای محمدرضا مظفری در جمع بندی مباحث در انتها ضمن توصیه به نجات جامعه ایرانی و عدم الگوپذیری از غرب گفت: اگر جامعه امروز هویت خود را بشناسد و در پی ارائه الگوی صحیح برای جامعه و سپس اعتمادسازی عمومی باشد می‌تواند سبب افزایش فرزندآوری شود و علاوه بر این از اجر معنوی و اخروی فرزندآوری بهره مند گردد .مواردی مانند پاداش های دوران بارداری ،زایمان و شیردهی که علاوه بر منافع مادی سبب آموزش گناهان و کسب پاداش الهی می شود.

 نظر دهید »

برگزاری کارگاه مقاله نویسی ویژه جشنواره

17 تیر 1402 توسط رضيه رييسي
برگزاری کارگاه مقاله نویسی ویژه جشنواره


✅کارگاه آموزش مقاله نویسی ویژه جشنواره رشد در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهایزد با حضور خانم رئیسی برگزار شد .
✅نکات مطرح شده:
۱_بیان ضرورت و اهمیت پژوهش گروهی
۲_اصول نگارش مقاله و تقسیم و تجمیع پژوهش گروهی
۳_شیوه نگارش چکیده و مقدمه و نتیجه
۴_معرفی سایتهای پژوهشی و کتابخانه های دیجیتال
۵_واکاوی موضوعات بخش ویژه جشنواره گروهی رشد
✅شیوه نامه تحقیق و نمونه تحقیق گروهی نیز در اختیار طلاب قرار داده شد
مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهایزد
معاونت پژوهش تیرماه ۱۴۰۲

 نظر دهید »

هفته پژوهش 1401 مدرسه علمیه حضرت زینب علیهاالسلام یزد

13 آذر 1401 توسط رضيه رييسي

خانم غفار نیا در هفته پژوهش 1401 مدرسه علمیه حضرت زینب علیهاالسلام یزد حضور می یابد

هفته پژوهش 1401 مدرسه علمیه حضرت زینب علیهاالسلام یزد

 نظر دهید »

نشست پژوهشی با عنوان «ویژگی های فتنه در کلام امیرالمومنین علی علیه السلام» در مدرسه علمیه حضرت زینب علیه السلام یزد برگزار شد.

12 مهر 1401 توسط رضيه رييسي
نشست پژوهشی با عنوان «ویژگی های فتنه در کلام امیرالمومنین علی علیه السلام» در مدرسه علمیه حضرت زینب علیه السلام یزد برگزار شد.

نشست پژوهشی با عنوان «ویژگی های فتنه در کلام امیرالمومنین علی علیه السلام» در مدرسه علمیه حضرت زینب علیه السلام یزد برگزار شد.
در این نشست با محوریت خطبه 151 نهج البلاغه،به برخی از ویژگی‌های فتنه از جمله لرزاننده و درهم کوبنده بودن و نیز لغزش دلهای پایدار و گمراهی مردانی که دینشان سالم بوده اشاره شد.
همچنین به نقش دشمنان و دست پنهان و آشکار ایادی استکبار در فتنه پرداخت و ادامه داد: در دوران فتنه طبق فرمایش حضرت علی علیه السلام سیمای واقعی حقیقت پوشیده می‌شود و آب چشمه های حکمت فروکش کرده و ستمگران به سخن آمده اند. همینطور که امروز هم دشمنان اسلام، هرکدام در حد توان برای گسترش اغتشاشات تلاش می‌کنند که البته با هوشیاری و بصیرت این تلاش ناکام خواهد ماند.
در ادامه با اشاره به حکمت 1 نهج البلاغه بیان کردند که هوشیاری مومن در فتنه ها لازمه نجات است و بر طلاب نیز لازم است که ضمن بصیرت برای رهایی از فتنه، بایستی به نقش تبیین گری خود نیز بپردازند
در انتها به بیان سفارش امیرالمومنین علی علیه السلام پرداختند که خطاب به مؤمنان می‌فرمایند :ای مؤمنان شما پرچم های فتنه و نشانه های بدعت نباشید، و برخود لازم شمارید آنچه را که پیوند امت اسلامی بدان استوار است…
شناخت فتنه و تطبیق ویژگی‌های آن بر حوادث اخیر سبب، تشخیص جبهه حق و باطل و افزایش درایت و بصیرت برای بیان به موقع حق و دفاع از اهداف انقلاب می شود.

 نظر دهید »

حلول ماه مبارک رمضان

28 فروردین 1400 توسط رضيه رييسي
حلول ماه مبارک رمضان

حلول ماه نور و رحمت ،ماه مبارک رمضان را خدمت همه پژوهشگران و طلاب محقق تبریک وتهنیت عرض می نمایم

در این ماه عزیز ،ترک گناه ،اولویت اعمال عبادی مان باشد ان شاالله

بسم الله الرحمن الرحیم
‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌
وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَ مِنْ تِلْک السُّبُلِ شَهْرَهُ شَهْرَ رَمَضَانَ، شَهْرَ الصِّیامِ، وَ شَهْرَ الْإِسْلَامِ، وَ شَهْرَ الطَّهُورِ، وَ شَهْرَ التَّمْحِیصِ، وَ شَهْرَ الْقِیامِ
«الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ، هُدىً لِلنَّاسِ، وَ بَیناتٍ مِنَ الْهُدى‏ وَ الْفُرْقانِ»…
?و سپاس خدای را که از جمله آن راه‌ها، ماه خود ماه رمضان را قرار داد،
ماه روزه، ماه اسلام، ماه طهارت، ماه آزمایش، ماه قیام
✨ ماهی که قرآن را در آن نازل کرد، برای هدایت مردم، و بودن نشانه‌هایی روشن از هدایت و مشخص شدن حق از باطل✨
?فرازی از دعای ۴۴ صحیفه سجادیه

 نظر دهید »

خاطرات طلبگی مقام معظم رهبری(حفظه الله)

28 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي
خاطرات طلبگی مقام معظم رهبری(حفظه الله)

خاطرات طلبگی مقام معظم رهبری(حفظه الله)

مقام معظم رهبري از كودكي درس طلبگي را در مشهد آغاز كرده بودند و بخش عمده تحصيل و تدريس ايشان به مشهد باز مي‌گردد. دوره‌اي قبل از هجرت و دوره‌اي پس از بازگشت. اما بخش مهمي از دوران تحصيل ايشان در قم بوده است و سفر ايشان به قم، همراه با خاطراتي از خطيرترين دوران تحصيل و مبارزه ايشان است.

ايشان خود در خاطراتشان در خصوص چگونگي آغاز طلبگي و سپس عزيمت به قم مي‌فرمايند «از دوران دبستان عمامه سرمان بود… درکلاس پنجم يا ششم بودم که “جامع المقدمات” را -که کتاب اول درس طلبگي است- خواندم… مقام علمي ايشان [پدرم] بالا بود؛ مرد مجتهد و تحصيل کرده‌اي که شاگردان بسياري درسطوح بالا تربيت کرده بود… خاطرم هست دردوران تحصيل طلبگي قبل ازاينکه به قم بروم؛ پيش پدرم نيزدرس مي‌خواندم. ايشان در حوزه مدرسين عمومي بودند که درس مي‌دادند. معمولا در تابستان کلاس‌ها تعطیل می‌شد؛ پدرم بجای آن درس‌ها، درس دیگری برایم تعیین می کرد. من تابستان‌ها هم درس داشتم.همچنین ماه‌های رمضان و محرم درس‌ها تعطیل می شد ولی با وجود پدرم، من تعطیلی نداشتم. به همین جهت بود که در 18 سالگی تمام سطح را خوانده و درس خارج را شروع کردم… آن زمان در حوزه‌ی مشهد هیچ‌کس نبود که در این سنین درس خارج را شروع کند و من به‌خاطر برکت وجود پدرم توانستم شروع کنم… در سال 36 به سفر عتبات مشرف شدیم. من مایل بودم که در نجف بمانم ولی پدرم موافقت نکردند و من بعد از مدت کوتاهی به مشهد بازگشتم. در سال 37 از پدرم اجازه گرفتم و به قم رفتم و تا سال 43 در قم بودم. در آن سال مجددا به مشهد بازگشتم، برای اینکه پدرم عارضه چشم پیدا کرده و بینایی خود را از دست داده بود؛ من ناچار بودم که پهلوی پدرم باشم. علی‌رغم مخالفت اساتید خود ‍[به مشهد بازگشتم]… مشغول به تدریس شدم. درضمن درس نیزمی خواندم یعنی تحصیلاتم را در مشهد ادامه دادم…»

شكل فراگير، جلد چهارم ، عبدالله جاسبي، انتشارات علمي دانشگاه آزاد اسلامي، ص 303 تا ص 305

 نظر دهید »

روش یافتن منابع دست اول

25 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي

یک معیار نسبتاً کلی برای دست اول بودن یک منبع این است که نویسنده مستقیماً اطلاعات را مشاهده و تجربه کرده باشد (مانند مراجعه به طبیعت و جامعه آماری) و یا نویسنده آن منبع، تجربه مستقیم خود یا استدلال¬های خود را با ذکر مقدمات در منبع گزارش داده باشد (مانند اینکه علامه حاصل تتبعات و استدلال¬های خود را در تفسیر المیزان آورده است). اگر نویسندگان دیگر، منابع دست اول را تحلیل و بررسی کنند و حاصل کار خود را در منابع دیگری گردآوری کنند، و ما از راه واسطه به نظریات آن نویسنده اول ارجاع دهیم، این کار مراجعه به منبع دست دوم حساب می¬شود.
بنابراین، به طور خلاصه می¬توان گفت منابع و مآخذي كه با بيان و زبان مستقيم خود مؤلف و نظريه¬پرداز به وجود آمدند، منابع دست اول به حساب مي¬آيند. منابع دست دوم نیز، مأخذ و منابعي‌اند كه به طور غيرمستقيم، از يك محقق منتقد و يا شارح يك اثر و در انتساب به مؤلف اولي آن اثر، پدیده آمده باشد.
به طور کلی اگر کتابی به زبان دیگر ترجمه شود، معمولا به دست دوم تبدیل می¬شود، به ویژه در صورتی که مترجم در موضوع مورد ترجمه، اهل فن و متبحر در زبان اصلی نباشد. همچنین اگر شخص غیرمتخصص اثری تولید کند، دست اول نخواهد بود. گاهی نیز می¬توان با نمونه¬گیری و مقایسه مطالب کتاب با منابع مشابه، آن را اعتباریابی کرد.
به هر حال، محقق باید سعی کند هر نظری را از خود صاحب آن نظر، مطالعه کند. به عنوان مثال نظر شیخ انصاری را از منبع خود شیخ مطالعه کند؛ هر چند متن، عربی و مشکل باشد. در این صورت باید به کمک مهارت¬های صرفی و نحوی و ترجمه¬ها تلاش کند آب را از سرچشمه بخورد. وقتی که برای دریافت نظر یک مصنف به شرح¬ها و تفسیرهای متعدد مراجعه می¬کنیم، احتمال انحراف از اصل مطلب افزایش می¬یابد.
استاد اسلام پور

 نظر دهید »

پاسخ به یک سوال درباره حجاب.....

24 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي

آیا رنگ حجاب و پوشش بانوان در سطح جامعه جزئی از حجاب و تکمیل‌کننده آن محسوب می‌شود؟

برای پاسخ به این سوال باید گفت: وقتی حجاب راخوب معنا کنیم جواب این سوال هم خود به خود استخراج میشود…

حجاب به بیان ساده اگر بخواهیم بگوییم

پوشاندن زیبایی ها وپوشاندن انچه بطور طبیعی چشم ودل بیننده را گرفتار می کند…

اگر قرار باشد در حجاب ما بپوشانیم انچه بیننده را به خود مشغول ومجذوب می کند

?پس خود نباید مُخِلّ این امر باشد ، یعنی خودش نباید زیبا باشد

پوشش اگر زیبا باشد فلسفه حجاب را زیر سوال می برد

چون قرار ما در حجاب پوشاندن انچه که دیگری حواسش را پرتِ ما می کند، می باشد

وحال رنگهای زیبا وچشم نواز اگر در پوشش به کار برده شود چگونه خواهد این امر را محقق سازد..

بحث رنگ یک مبحث کلان است وبا چند سطری نمی توان به ان پرداخت…

اما با بیان ان نکته کلیدی انتخاب ان را به خود انتخاب گر واگذار می کنیم  ولی باتوجه به این مطلب که

مثلااگر می توان روسری ای پوشید که هرگز نوع رنگ وجنس وترکیب رنگهایش مجذوب نباشد

? نه از حیث ما بلکه از حیث بیننده

وبتوانیم بگوییم من یقین دارم رنگی که انتخاب کردم حواس هیچ کس را پرت نمی کند …بفرمایید..

ولی بدانیم که خودرا فریب نباید داد

 نظر دهید »

معرفی کتاب

23 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي
معرفی کتاب

عنوان : قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری
?موضوع : خانواده
?تعداد جلد : ۱ جلد

کتابی بسیار مفید وموثر در اصلاح نگاه به زن

جایگاه و مقام و کرامت زنان

 نظر دهید »

استفاده از نرم افزارهای پژوهشی

19 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي

✅ راهنمای استفاده از #سامانه_سامد (#منهاج) موجود در #کوثرنت

✔️ سامانه سامد به کمک شبکه اینترنت امکان استفاده از این نرم افزار ها را #بدون_نیاز_به_نصب و همانند مشاهده و کار با یک پایگاه اینترنتی برای کاربران فراهم کرده است.

✔️ #مزایای_سامانه

▫️امکان استفاده چند نرم افزار به صورت همزمان
▫️بی نیاز کردن کاربر از نصب نرم افزار های متعدد
▫️فضای سیستم شما برای نصب نرم افزار های متعدد اشغال نخواهد داشت
▫️محدودیت کاربر، زمان و مکان را برای شما پژوهشگران گرامی از بین می برد.

✔️ تعدادی از #نرم_افزارهای_پرکاربرد موجود در این سامانه

▪️ کتابخانه کلام اسلامی
▪️ نورالانوار
▪️ تربیت فرزند
▪️ درختواره فقه
▪️ نماز و قرآن برای کودکان
▪️ عرفان
▪️ مشکات الانوار
▪️ درایه النور
▪️ معجم نبراس
▪️ فرهنگ موضوعی تفسیر المیزان (متن کامل تفسیر ۲۰ جلدی المیزان فی تفسیر القرآن)
▪️ جامع فقه اهل بیت علیهم السلام (متن کامل ۱۲۴۹ عنوان کتاب و رساله فقهی)
▪️ قاموس النور (متن کامل ۳۹عنوان کتاب لغت در ۲۰۰ جلد به زبان عربی و فارسی)
▪️ جامع اصول فقه (متن ۴۱۰ عنوان کتاب به زبان فارسی وعربی)
▪️ گنجینه روایات نور (جامع احادیث اهل بیت علیهم اسلام با ترجمه فارسی)
▪️ دانشنامه موضوعی قرآن

#نرم_افزارهای_نور
#نرم_افزار
#کوثرنت

 نظر دهید »

کتاب با طعم تلویزیون

17 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي
کتاب با طعم تلویزیون

 


? رهبرمعظم انقلاب امام خامنه ای (حفظه الله): …

اگر مردم ما عادت کنند که از این وقت های ضایع شده برای مطالعه کتاب استفاده کنند جامعه و فرهنگ کشور خیلی ترقی خواهد کرد.

? تلویزیون با طعم کتاب

 نظر دهید »

نکته پژوهشی

13 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي

با سلام و احترام
✅آیا کلمه «بررسی» را می‌توانیم در عنوان تحقیق به کار ببریم؟
? هم آری و هم نه.
?آری؛ در مواردی که بگویی بررسی تطبیقی، بررسی فقهی، بررسی کلامی، بررسی فلسفی. این موارد تخصیص می‌زند سایر بررسیها را و در عرف اهل علم مشخص است که مثلا بررسی فقهی شیوه خاصی است و بررسیهای دیگر را شامل نمی‌شود.
?نه؛ وقتی که تنها بیاورید؛ مثلا بررسی کرامت در قرآن کریم یا مثل بررسی آیه مودت در قرآن.

 نظر دهید »

معرفی کتابخانه های دیجیتال

10 اسفند 1399 توسط رضيه رييسي

✅ #معرفی_کتابخانه_های_دیجیتالی

▫️کتابخانه دیجیتالی #تبیان
http://www.tebyan.net

▫️کتابخانه دیجیتال #نور
http://www.noorlib.ir

▫️کتابخانه #آنلاین
http://infoketab.ir/

▫️کتابخانه دیجیتال #سازمان‌_اسناد و #كتابخانه‌_ملي‌
http://www.nlai.ir

▫️کتابخانه، #موزه و #مرکز_اسناد_مجلس_شورای_اسلامی
http://www.ical.ir

▫️کتابخانه اینترنتی #علاءالدین
http://www.aladdinlibrary.org

▫️کتابخانه مرکزی #دانشگاه_تهران
http://library.ut.ac.ir/

▫️کتابخانه تخصصی #اهل_البیت (علیهم السلام)
https://library.razavi.ir

▫️کتابخانه #پایگاه_حوزه
www.hawzah.net

▫️کتابخانه #پایگاه_اندیشه_قم
www.andishe qom.com

▫️کتابخانه #باشگاه_اندیشه
www.bashgah.net

▫️کتابخانه #امام_علی (علیه السلام)
www.imamAlinet.net

▫️کتابخانه دیجیتالی #مذاهب
http://mazaheb.com

▫️کتابخانه #آیة_اللّه_مکارم_شیرازی
www.makaremshirazi.org

▫️کتابخانه #آیة_اللّه_مصباح_یزدی
www.mesbahyazdi.org

▫️کتابخانه الکترونیکی #معارف_اسلام
www.maarefislam.com

▫️کتابخانه #آیة_اللّه_مرعشی_نجفی
https://www.ghbook.ir/index

▫️کتابخانه تخصصی #تاریخ_اسلام
www.historyLib.com

▫️کتابخانه تخصصی #فقهی_ائمه_اطهار
www.Lankarani.com

▫️کتابخانه #مدرسه_فقاهت
https://lib.eshia.ir

 

ادامه »

 نظر دهید »

حلول ماه مبارک رجب

25 بهمن 1399 توسط رضيه رييسي

سلام علیکم 

حلول ماه مبارک رجب را خدمت همه مسلمین تبریک عرض می کنم. 

توفیق بهره برداری از اوقات شریف این ماه عزیز را برای همه دوستان آرزومندم

?????????????

 نظر دهید »

پیام تسلیت رهبری(حفظه الله)درپی دوحادثه غم انگیز

06 آذر 1395 توسط رضيه رييسي

پیام در پی حوادث دردناک شهادت زائران در عراق و تصادف قطار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حوادث تلخ و دردناک شهادت ده‌ها نفر از زائران حضرت سیدالشهداء (علیه‌السلام) در عراق و همچنین جان‌باختن و آسیب‌دیدگی جمعی از مسافران و زائران حضرت امام رضا (علیه‌السلام)، در پیامی ضمن طلب رحمت و مغفرت الهی برای درگذشتگان و دعا برای شفای آسیب‌دیدگان، تأکید کردند: مسئولان از این حوادث دردناک به آسانی عبور نکنند و دغدغه‌ی حلّ ریشه‌ئی این مصائب و امثال آن از مسائل مردم را در صدر اولویت‌های خود قرار دهند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

حادثه‌ی تلخ و اندوهبار شهادت دهها نفر از زوّار ایرانی و غیر ایرانی حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام در عراق و نیز حادثه‌ی دردناک تصادف قطار که به جان‌باختن و آسیب‌دیدگی جمعی از مسافران و زوّار حضرت ابی‌الحسن‌الرضا علیه‌السلام انجامید، اینجانب را همچون دیگر هم‌میهنان و خانواده‌های عزادار، مصیبت‌زده کرد. در حادثه‌ی اول، گروههای جنایتکار و شقاوت‌بار تکفیری که راه‌پیمائی عظیم اربعین و امنیت بی‌نظیر زائران حسینی، چشم آنان را کور و توطئه‌های خباثت‌آلود آنان را خنثی کرده است، به انتقام بزدلانه و فجیع دست زدند و بار دیگر چهره‌ی خبیث و مَنیّت پلید خود را به همه نشان دادند. از مناطق دیگر جهان همچون نیجریه و پاکستان و افغانستان نیز خبرهای تلخ و تکان‌دهنده از جنایات هم‌مسلکان آنها می‌رسد و خطر جریان تکفیری و دولت‌های حامی آنان را بار دیگر به همه‌ی مسلمانان و دلسوزان گوشزد می‌کند. در حادثه‌ی دوم نیز قصور یا تقصیر و بی‌تدبیری دست‌اندرکاران خانواده‌هائی را داغدار کرد و موجب جان‌باختن و آسیب‌دیدگی جمعی از مردم عزیزمان شد. اینجانب ضمن طلب رحمت و مغفرت الهی برای درگذشتگان و دعا برای شفای آسیب‌دیدگان و عرض تسلیت به خانواده‌های آنان، از مسئولان و دست‌اندرکاران در هر دو بخش داخلی و خارجی می‌خواهم که از این حوادث دردناک به آسانی عبور نکنند و دغدغه‌ی حلّ ریشه‌ئی این مصائب و امثال آن از مسائل مردم را در صدر اولویت‌های خود قرار دهند و اکنون نیز همه‌ی تلاش خود را برای علاج مصدومان و انتقال جان‌باختگان و کاستن از مصائب داغداران به کار برند.

سیّد علی خامنه‌ای ۶ آذر ۱۳۹۵

 نظر دهید »

ششمین روز از هفته بسیج

05 آذر 1395 توسط رضيه رييسي

امروز جمعه ،روز زیارت امام زمان علیه السلام

به نیابت از بسیجیان مخلص شهید

وبایاد ودعا برای بسیجیان امروز


وآرزوی توفیق برای بسیجیان آینده

 نظر دهید »

روزهای تعطیل وکتابخوانی

04 آذر 1395 توسط رضيه رييسي

روزها ی برفی که اغلب اوقات درخانه سپری می شود فرصت خوبی برای مطالعه وتحقیق وپژوهش است.

دوستان فرصت خوبی است برای نگارش مقالات وتکمیل مقالات قبلی ومهیا نمودن آن برای فراخوان علامه حلی و…

درامرپژوهش وارتقاء توان علمی خود تارسیدن به شاخصه های طلبه انقلابی موفق باشید.

 نظر دهید »

تجربه روزهای برفی بایاد بسیجیان ومجاهدت های ایشان درجبهه

04 آذر 1395 توسط رضيه رييسي

 

این روزها دربیشتر استان ها مردم شاهد بارش نعمت الهی هستند روزهایی که با یاد ونام بسیج وبسیجی انقلابی مقارن شده است.

 نظر دهید »

پیام تسلیت در پی رحلت آیت‌الله حاج سید عبدالکریم موسوی اردبیلی

03 آذر 1395 توسط رضيه رييسي

رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی رحلت فقیه و عالم بزرگوار آیت‌الله آقای حاج سید عبدالکریم موسوی اردبیلی را تسلیت گفتند. متن پیام تسلیت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شرح زیر است: بسمه‌تعالی فقیه و عالم بزرگوار مرحوم مغفور آیت‌الله آقای حاج سید عبدالکریم موسوی اردبیلی رحمت‌الله‌علیه دار فانی را وداع گفته و به لقاءالله پیوستند. این ضایعه را به خاندان گرامی و فرزندان محترم و همه شاگردان و ارادتمندان و مقلدان ایشان تسلیت عرض میکنم. ایشان علاوه بر تلاشهای علمی و فقهی، در دوره‌ئی دشوار مسئولیت سنگین ریاست قوه‌ی قضائیه‌ی جمهوری اسلامی را بر دوش داشتند و در همه‌ی حوادث و قضایای مهم دوران حیات مبارک امام راحل در شمار فعالان و خدمتگزاران برجسته‌ی کشور به‌شمار میرفتند. فعالیتهای فرهنگی و تاسیس دبیرستان و دانشگاه نیز صفحات مهمّی از زندگی پربار این عالم بزرگوار را تشکیل میدهد. متضرعانه از خداوند متعال مسألت میکنم که روح ایشان را مشمول رحمت و فضل خود قرار دهد و عمل صالح ایشان را مقرون اجر جزیل سازد و با اجداد طاهرینش محشور فرماید. سید علی خامنه‌ای ۳ آذر ۱۳۹۵

 1 نظر

گزیده بیانات رهبری(حفظه الله)دردیدار با بسیجیان95/9/3

03 آذر 1395 توسط رضيه رييسي

رهبر انقلاب، صبح امروز: دولت کنونی آمریکا در قضیه‌ی توافق هسته‌ای تخلف‌های متعددی تا الان انجام داده است؛ تازه‌ترینش تمدید تحریم ۱۰ساله است، اگر این تحریم بشود قطعاً نقض برجام است و بدانند قطعاً جمهوری اسلامی در برابر آن واکنش نشان خواهد داد. رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان: بسیج پدیده‌ی شگفت‌آور دوران انقلاب بود و امام خمینی از طرف پروردگار ملهم شده بود این پدیده را به وجود بیاورد. بدین معنا که سرنوشت انقلاب را بسپارد به دست جوان‌ها/ از برنامه‌های دشمن در مورد بسیج، «نفوذ» و «ایجاد خطوط موازی و رقیب درست کردن برای بسیج و افسران جنگ نرم» است/ باید مراقب بود. رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار بسیجیان: راه‌پیمایی عظیم و باشکوه اربعین حقیقتاً یک پدیده‌ی عظیم تاریخی و الهی است و نشان‌دهنده‌ی این است که این راه، راه عشق همراه بصیرت است/ باید این نعمت را شکرگزاری کرد و شکرش به این است که آن روحیات، برادری، مهربانی و آن توجه به ولایت که درحال پیاده‌روی داشتید را حفظ کنید.

 نظر دهید »

بسیج لشکر مخلص خداست.

02 آذر 1395 توسط رضيه رييسي

بیان شاخصه های انقلابی گری درفرمایشات ولی فقیه

 نظر دهید »

تبیین محورهای فراخوان همایش نفوذ

06 اسفند 1394 توسط رضيه رييسي

 

 

 

به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها یزد نشست پژوهشی نفوذ دشمن بامحوریت بیانات مقام معظم رهبری با حضور طلاب وکادر پژوهشی مدرسه برگزار شد .
معاون پژوهشی مدرسه ،رضیه رییسی با درخواست و تآکید بر شرکت پرشورطلاب درفراخوان مقاله نفوذ دشمن به تبیین ابعاد نفوذ و اهداف ، زمینه ها وراهبردهای دشمن درمقوله نفوذ پرداخت وگفت : موضوع بحثی که مقام معظم رهبری نیز همواره وبه خصوص درچندین ماه اخیر به آن توجه داشته اند نفوذ است .نفوذ همان رخنه وحضور غیرمحسوس وخاموش دشمن درپیکره انقلاب باهدف استحاله وبراندازیست که دارای ابعاد مختلفی چون نفوذ فیزیکی ،متافیزیکی ،فرهنگی ،سیاسی ،اقتصادی ، موردی ، جریانی و…است ،مقام معظم رهبری دربیاناتشان ضمن تآکید براین ابعاد ،نفوذ جریانی را خطر مهمتری بیان فرمودند که نیاز است ابعاد وزوایای این بحث مورد تبیین قرار گیرد، نفوذ جریانی روشی است که دشمن عمدتـآ درصدداین است که باشبکه سازی بتواند آرمان ها ،باورها رفتارها ونگرش های مردم راعوض کند بنابراین نفوذ میتواند درفضای زیرساخت های فکری وفرهنگی کشور مخاطرات جدی ایجاد کند .براین اساس دشمن تلاش می کند فرهنگ ،نگرش ،رفتار ،رویکردها ،باورها ودرحقیقت داشته های یک ملت راتغییردهد.
رضیه رییسی راهبردهای دشمن را باسه هدف کلان ،عملیاتی وراهبردی معرفی کرد و افزود: زمینه های نفوذ داخلی رااگر به صورت تیتروار بیان کنیم شامل امورزیرمیباشد1- نخبگان منتقدوناراضی از گذشته2-مسئولینی که از گفتمان انقلاب بریده اند3-القای اینکه راه برون رفت از مشکلات اقتصادی تعامل باغرب است4-منازعات واختلافهای داخلی5-انفعال علمی برخی از دانشگاهیان و…
وی درپایان به راهکارهای مقابله باانواع نفوذ ازجمله افزایش بصیرت درهمه مسائل روز،تقویت وحدت که مصونیت بخش امت است،مقاومت درمقابل فزون خواهی دشمن وتقویت گفتمان انقلاب اسلامی وروحیه انقلابی گری اشاره کرد.

 نظر دهید »

بررسی عوامل پیروزی وماندگاری انقلاب اسلامی

29 بهمن 1394 توسط رضيه رييسي

سرداردکتر رمضان شعبانی:

افتخارمن این است که یک پژوهشگرومعلم هستم

به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ،معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها یزد میزبان معاون سیاسی سازمان عقیدتی – سیاسی ناجا سردار دکتر رمضان شعبانی بود.

سردار شعبانی درجمع اساتید وطلاب مدرسه ضمن تبریک این ایام مبارک ابراز داشت : یکی ازا فتخارات من این است که یک پژوهشگرومعلم هستم ودرطی 35سال خدمت صادقانه درسپاه وناجا درفضای فرهنگی وپژوهشی حضور وفعالیت داشتم.

معاون سیاسی سازمان عقیدتی – سیاسی ناجا بابیان اینکه انقلاب ما به یک انقلاب پایدار ی تبدیل شده وبه مرز چله خود نزدیک می شود اظهار داشت : خیلی ازانقلاب های دنیا به دهه نرسیده، تمام می شودواثری از آن باقی نمی ماند درحالیکه انقلاب مارونده است وآثار آن بیش ازپیش دردنیا احساس می شود به طور یکه در آمریکای لاتین ،کوباو ونزوئلا بعداز فروپاشی شوروی خیمه های انقلاب بر پا شد ودر همین رابطه کلینتون می گوید:دردوره هشت سالی که وزیر امور خارجه آمریکا بودم به هرکجایی که می رفتم آثار انقلاب خمینی را می دیدم .

وی درادامه افزود : یکی ازدلایل پیروزی و پایداری انقلاب ما این است که امام خمینی “رحمت الله علیه “دردل ارتش بدون شلیک گلوله نفوذ کرد وتفکر شاه وشاه پرستی را ازبین برد وبعداز پیروزی هم نظام سازی کرد وبه همین علت با یک اشاره ایشان درزمان جنگ تحمیلی لشگر صدهزارنفری عازم جبهه ها شدند.

سردار شعبانی درپایان سخنان خود به عوامل ماندگاری انقلاب اشاره کرد وگفت :یکی از عواملی که باعث پایداری انقلاب ما تابه امروزشده است ،این است که امام ” رحمت الله علیه “رویکرد جدیدی ازدین را احیا کرد،فقه آل محمد “صلی الله علیه واله وسلم “فقط فقه مطهرات واحکام فردی نیست ،بلکه فقه گره گشای زندگی بشراست وهیچ مشکلی نیست که به وسیله دین حل نشود ودین وسیاست قرین یکدیگرند وهیچگاه ازهم جدانمی شوند.دومین عامل ماندگاری انقلاب مارهبری بی نظیر امام خمینی رحمت الله علیه بود که به ما آقایی وعزت داد واز ذلت وبندگی قدرت های سلطه گرجهانی نجات داد،امام به ماخود باوری واستقلال دادودست دشمنان استعمارگر را ازچپاول ایران کوتاه کرد.

 نظر دهید »

تبیین محورهای فراخوان همایش نفوذ دشمن

29 بهمن 1394 توسط رضيه رييسي

به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله یزد جلسه پژوهشی باحضور طلاب وکادرپژوهشی با موضوع تبیین محورهای فراخوان همایش نفوذ دشمن مورخ 17/11/94برگزارشد.

رضیه رییسی معاون پژوهش مدرسه حضرت زینب سلام الله علیها ضمن تقدیروتشکر ازحضور خوب طلاب درجشنواره علامه حلی به معرفی وتبیین محورهای فراخوان مقاله همایش نفوذ دشمن که به همت پژوهش مدرسه حضرت زینب سلام الله علیها طراحی وتدوین شده است، پرداخت.

رضیه رییسی ضمن بیان تقابل دائمی دوجبهه حق وباطل ازابتدای خلقت تا به امروز به بیان دودیدگاه تقابلی وتعاملی درکشور پرداخت ودر ادامه به تبیین ابعاد واهداف نفوذ دشمن وهمچنین اقدامات نفوذی دشمن درمنطقه وراهبردهای آن وراهکارهای مقابله بانفوذ دشمن مطالبی را ایراد فرمود.

 نظر دهید »

شروع دوره مقاله نویسی ویژه طلاب مقطع سیکل همزمان باآغازترم تحصیلی جدید

08 بهمن 1394 توسط رضيه رييسي

دوره مقاله نویسی ویژه طلاب مقطع سیکل ازچهارشنبه 7بهمن ماه باحضور120 نفر ازطلاب مقطع سیکل درمدرسه علمیه حضرت زینب یزد آغاز شد..این دوره به منظور افزایش سطح کمی وکیفی مقالات ارسالی به فراخوانها وهمچنین ایجاد انگیزه وعلاقمند نمودن طلاب به فعالیتهای پژوهشی برگزار میشود. 

 نظر دهید »

اولین جلسه شورای پژوهشی سال تحصیلی 95-94درمدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برگزار شد.

01 دی 1394 توسط رضيه رييسي

به همت معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها ،اولین جلسه شورای پژوهشی سال تحصیلی 95-94باحضور دکتر سید احمد میرخلیلی ورضیه رئیسی معاون پژوهش مدرسه حضرت زینب سلام الله علیها و سایر اعضای شورای پژوهشی درمحل مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برگزارشد.
رضیه رئیسی معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیهاضمن بیان این خبرافزود:دراولین جلسه شورای پژوهشی که درتاریخ 24/8/94برگزارشد موضوعات 22نفر ازطلاب بررسی شد که ازمجموع 76موضوع ارائه شده 35موضوع تصویب شد وهمچنین یک طرح تفصیلی مورد بررسی قرارگرفت وبااصلاح تصویب شد.
دکترسیداحمد میرخلیلی اظهار داشت باتوجه به اینکه اکثر موضوعات پیشنهادی مفید وکاربردی بودند، اما بعضاً به دلیل تکراری بودن تصویب نشدند تا پژوهش های طلاب درجهت موضوعات جدید که کمتر مورد پژوهش قرار گرفته، انجام شود.

 نظر دهید »

نشست پژوهشی طرح مطالعه تحلیل بیانات مقام معظم رهبری

14 آذر 1394 توسط رضيه رييسي

به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب علیهاالسلام یزد نشستی راجع به طرح کتابخوانی ومطالعه وتحلیل بیانات مقام معظم ربری برگزار شد واز بین طلاب گروههای پژوهشی به منظور مطالعه مستمر تشکیل شد.

 نظر دهید »

موضوعات

  • همه
  • عمومی
  • اخبار پژوهشی
    • کرسی آزاد اندیشی
    • دفاع پایان نامه
    • دوره - همایش- نشست
    • شورای پژوهشی
      • مصوبات شورا
    • حمایت از پژوهشگر
  • چکیده
    • چکیده پایان نامه
  • اطلاعیه
    • جشنواره
      • رشد
      • علامه حلی
      • بانوی کرامت
  • آیین نامه
    • آیین نامه مقالات
    • آیین نامه پایان نامه
      • طرح اجمالی و تفصیلی
  • برگزیدگان پژوهش
  • پای درس ولایت
  • ائمه علیهم السلام
  • اخبارروز
  • دل نوشته
  • کانون پژوهشی ملاصدرا

پژوهش

جستجو

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس